KIDS ochtend

Kom allen naar de KIDS Ochtend bij Te Land, ter Zee en in de Lucht in Oldenzaal

Op 22 juni 2024 zal het Hulsbeek wederom het decor zijn van tobbedansen: Te Land, Ter Zee en in de Lucht Oldenzaal, gebaseerd op het legendarische tv-programma Te land, ter zee en in de Lucht.

Maar na een succesvolle editie in 2023, pakken we het dit jaar de KIDS ochtend nog groter aan. Het afgelopen jaar hebben ruim 100 kinderen mogen genieten van het tobbedansen. Dit jaar hopen we nog veel meer kinderen te verwelkomen!

De ochtend is geheel vrijblijvend en zal worden ondersteund door Human Kind (Fit & Fun) en BoesCoolFit. Elk kind, van 0 tot 16 jaar oud, kan zich de hele ochtend vermaken op het terrein van Te Land, ter Zee en in de Lucht Oldenzaal.

Groep 6 en hoger kan zich opmaken om met een band van de schans te gaan. Uiteraard ontvang je de band (inclusief helm en zwemvest) van de organisatie. Je hoeft zelf niets meer te regelen!

Voor alle andere kinderen is het mogelijk om ware stormbanenrace af te leggen. Evenals een spelenkermis. Een spelenkermis zijn vele verschillende, laagdrempelige, spellen. Elk spel draait om de FUN en om het deelnemen.

Kortom: twijfel niet en kom lekker met zoveel mogelijk jeugd naar de KIDS ochtend! Geheel gratis en vrijblijvend voor iedereen.

Waar: Locatie Het Hulsbeek
Tijd: 09-12 uur
Voor wie: Iedereen
Kosten: gratis!